Mojang Priangan wanna be..

saya udah bisa lah sikit” nyarios sunda,, hoho.. asiik pisan ngedengerin orang sunda susundaan,, kata”nya itu loo, lembut, enak di kuping, indah di mata, lezat di lidah (naon siih) ini nih,, dinten ieu abdi nyuhunkeun dihapunten kana samudaya kalepatan anu raheut kana manah, boh anu karaos atanapi anu teu karaos, kumargi anu namina jalmi mah […]

Idul Adha 1429H

Hari ni, 8 Des 2008, idul adha! minal aidin wal faidzin,,maaf lahir bathin ya. kali pertama idul adha gak bareng ortu, iya, pertama kali di negeri orang (halah). Aq gak pulang ke Medan, jaoh kali, mahal pulak (ih,batak kali aku ya). Jadinya di rumah pakde aja, ngumpul sama keluarga yg tinggal di Bandung. It’s ok […]