Mojang Priangan wanna be..

saya udah bisa lah sikit” nyarios sunda,, hoho..

asiik pisan ngedengerin orang sunda susundaan,, kata”nya itu loo, lembut, enak di kuping, indah di mata, lezat di lidah (naon siih)

ini nih,,

dinten ieu abdi nyuhunkeun dihapunten kana samudaya kalepatan anu raheut kana manah, boh anu karaos atanapi anu teu karaos, kumargi anu namina jalmi mah seueur pisan lalaina. Haturnuhun ^^

 

yeyeye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s